יום שבת, 21 במאי 2011

טריות זו לא מילה גסה - מוג'ו נתניה
















אולי ללכת לארוחת בלוגרים כשחלים עליי איסורים של "כלכלה דלת שומן"
(אני עדיין בשפה של בית החולים...) זה לא הדבר הכי נכון,
ואולי בייחוד כשזה קורה במסעדה אסיאתית.


טרם הגעתי למסעדה (אחרי שסבלתי בפקקים לכיוון נתניה) הנחתי שרוב
האוכל יהיה מורכב ומתבסס על סושי, שזה אוכל דל שומן באופן יחסי.


לצערי (או לשמחתי כשאסיים את הדיאטה) היו למסעדה שלל עצום של
מנות להציע לנו, והאמת, שהם לא חסכו במנות, והוציאו לנו כל מנה
אפשרית (טעימה ומכובדת מספיק) שיש במקום.


עמדתי יפה במשימה ולא נגעתי בכל המנות המדהימות שהיו על השולחן.
אמנם צילמתי, כי הן היו די יפות, וכך "אכלתי באמצעות העיניים".
אני יכולה לספר לכם מעדויות של הבלוגרים, מה היו התגובות למנות.
המקום היה מלא, ויחד עם זאת, קיבלנו שירות מהיר וחייכני.


למרות שכולם הזמינו טקילות שונות, אני התקלתי את המלצרית וביקשתי
משהו דומה לקוקטייל רק בלי אלכוהול. ואכן קיבלתי משקה מעולה,
שמורכב מפירות גרוסים עם פתיתי קרח. מעולה.
קלמרי נאם פריק - טבעות וראשי קלמרי בטמפורה עם רוטב איולי קארי -ג'ינג'ר.
35 ש"ח. לטענת הסובבים אותי, הקלמרי לא היה צמיגי, ועשה רושם של
טרי ועשוי היטב. כולם ביקשו עוד.  














באן באן צ'יקן - סלט חסה אייסברג, מלפפונים טריים ועוף ברוטב שומשום,
ג’ינג’ר, סויה ושום עם בוטנים וכוסברה מעל. המנה נראית די מעניינת. 39 ש"ח.















סלט פאפאיה סום טאם - רצועות פאפאיה ירוקה, עגבניות שרי,
בוטנים כתושים, כוסברה, שום, גזר ולימון סחוט בסגנון תאילנדי מסורתי,
מוגש חריף. ע"פ הבלוגרים, מנת תערובת מוצלחת. 32 ש"ח.















בנגקוק ספרינג רול - 27 ש"ח. 
נחטף במהרה מהצלחת. 















גיוזה - כיסוני עוף מאודים וצרובים עם רוטב צ’ילי וסויה. 28 ש"ח















שאו מאי - (3 יח') כיסוני בצק מאודים וצרובים עם פטריות, בצל ובוטנים.
24 ש"ח















משתי המנות האלו טעמתי, והן היו די טעימות. מבצק מאודה, 
וצרוב מעט על המחבת. לא מטוגנות. ועל כן דלות שומן.

פאד קפאו - בשר בקר קצוץ, עם פלפלים, פלפל חריף, בצל ירוק, שום,
עלי בזיליקום ומנטה. מוגש על אורז לבן עם ביצת עין/ חביתה מעל.
54 ש"ח. המנה הומלצה ע"י המלצריות. אכן עושה רושם של מנה מצויינת.















ועכשיו למנות שאני זללתי בלי הפסקה...!

קומבינציות סושי. ניכר היה כי הסושי טרי, מה שבפנים, ומה שעוטף מבחוץ.
שזה הבסיס לסושי מצויין. מעבר לזה, היה באמת טעים.

מוג'ו קומבו - 28 יחידות - 150 ש"ח
סוגים שונים ומשונים (לטובה) של סושי מצויינים ועשויים היטב.
למשל עוף, אבוקדו, בטטה בטמפורה ורוקט, עטוף בשבבי טמפורה ורוטב
פיקנטי מעל, ועוד סוגים שונים. כל מה שטעמתי בצלחת הזו היה פשוט מעולה.
שילובים מצויינים. פשוט מעורר תיאבון נוסף (-:















אושן קומבי - 18 יחידות 95 ש"ח
ביניהם- רול חם של טונה אדומה ואבוקדו בציפוי טמפורה עם רוטב טריאקי
מעל, ועוד סוגים.



סי פוד קומבי - 18 יחידות 110 ש"ח
רול מקלות סורימי, אבוקדו, מלפפון, טמאגו וקמפיו בציפוי ביצי טוביקו ועוד.
האמת היא שלא ממש טעמתי, אבל עשה רושם מצויין ממי שטעם.
















טוק טוק רול - 39 ש"ח
( 4 יח') רול חם של טונה אדומה ואבוקדו בציפוי טמפורה
עם רוטב טריאקי מעל.















ואחרי שחיסלנו להם את כל האוכל, עברנו לקינוחים.


דומו פנקו - 36 ש"ח
עוגת גבינה מצופה בפירורי פנקו מוקפצים ברום כרמל
לצד דובדבנים יפניים.















סורבה - 28 ש"ח
למרות שאני שונאת סורבה, דווקא כאן זה היה ממש איכותי. ניתן היה
להרגיש את הפירות.















אז מה היה לנו פה?... מסעדה נדיבה שהוציאה לנו כמויות של אוכל
טרי ומעולה בו זמנית, במהירות. גם כשביקשנו עוד ועוד... וזאת למרות
שהמסעדה הייתה מפוצצת. מגוון המנות גדול, וניתן לאמר שרוב המנות
מוצלחות, וטעימות. (יש חלק שלא טעמתי).
הטריות של חומרי הגלם הורגשה בכל המנות.

אשמח מאווווווווווד לחזור לשם שוב.
(רצוי שכשאוכל לאכול מכל המטעמים האלו) כי אפילו בתמונות
המנות נראות טוב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה