יום חמישי, 24 במרץ 2011

איטלקיה בתחנה - משהו לא ברור לי...

לפני כשלושה חודשים, ישבנו במסעדת איטלקיה בתחנה, לאכול פיצות.

הזמננו 2 פיצות שונות, מתוך מגוון של 5 סוגים והיה די נחמד.
האווירה במקום הייתה נחמדה.

הפעם החלטנו לחזור בשנית, הנחנו שמסעדה יכולה להתעצם עם הזמן. בכל אופן, יש פוטנציאל.

הגענו בשעה 22:00, בחלק החיצוני והמקורה של המסעדה היה אירוע, שיצר רעש מטורף במקום.
בפנים המסעדה הרעש לא היה כ"כ מורגש.

במנות הראשונות לא מצאנו משהו מדהים, אז החלטנו לוותר.

החלטנו להזמין פסטות, בכל זאת איטלקיה, לא?...

זהר הזמין
פטוצ'יני אלפרדו די ללו רוטב פטריות פורטובלו, שמפיניון, כמהין לבנות וגבינת פרמז'נו.
גודל המנה, בינוני ואכן משביע.
מחיר המנה 70 ש"ח.

המנה תפלה, ואין בה שום דבר דומיננטי.
פשוט מנה לא מספיק מעניינת.
טעם הפטריות לא מורגש, והדבר הכי נחמד במנות הפסטה, גבעול הביזיליקום שמונח ע"ג המנה.

אני הזמנתי
רביולי די קאזה פסטה טרייה במילוי ורוטב לפי בחירת השף. והבחירה להפעם קרם בטטה.
המנה כמובן קטנה, כיאה לרביולי "שחושב את עצמו"...
מחיר 80 ש"ח.

המנה פשוט לא טעימה. הקרם בטטה לא מורגש, גבינת הפרמז'ן שפוזרה למעלה
הייתה חסרת טעם, והרסה את המנה.
כיסוני הגבינה היו סבירים. אך המנה עצמה פשוט לא מוצלחת.

לא ברור לי מה הסיבה שהמחירים כאלו יקרים.
רביולי שעולה 80 ש"ח צריך להיות הרבה יותר שווה מהמנה הפשוטה וחסרת הטעם הזו, וכן,
גם פסטה שעולה 70 ש"ח צריכה לספק טעמים קצת יותר לעניין.

המחירים מופקעים, האוכל חסר טעם, ורק השירות היה מהיר.
אין שום דבר מיוחד במקום, לא פסטה מחיטה מלאה, לא פרמז'ן ריחני, כלום...
אין פשוט שום "קטע" מדליק במסעדה הזו.

הקינוח אגב, פנקוטה שוקולד, היה ממש בסדר. ענה על הדרישות.
אולי 40 ש"ח זה עולה על הממוצע של קינוחים בסביבות ה 34-36 ש"ח, אבל זה בסדר.
הרי אי אפשר לסיים ארוחה בלי משהו מתוק (-:

מקום לא מומלץ בעליל. לא אחזור לשם, אין פשוט למה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה